Nieuwe collectie Daniel Wellington horloges - 2017

05-10-2017 - Tessa

Als we het over tijdloze en elegante horloges hebben dan hoort Daniel Wellington zeker in het rijtje. Daniel Wellington is een heren en dames merk dat zich kenmerkt met klassieke, minimalistische en subtiele horloges. Je vindt hier de nieuwste Daniel Wellington horloges collectie van 2017.

alt=

 

Classic
Classic Black
Classic Petite
Dapper
Filip Tysander leerde tijdens zijn reis een Britse gentleman kennen die een onberispelijke en ingetogen stijl had. Door deze man werd Filip geinspireerd 
en produceerde hij Daniel Wellington horloges, vernoemd naar de Britse Gentlemen. 
De nieuwe collectie van 2017 is stijlvol

ClassicClassic BlackClassic PetiteDapper

Filip Tysander leerde tijdens zijn reis een Britse gentleman kennen die een onberispelijke en ingetogen stijl had. Door deze man werd Filip geinspireerd en produceerde hij Daniel Wellington horloges, vernoemd naar de Britse Gentlemen. 

De nieuwe collectie van 2017 is stijlvol en klassiek, dat is en zal de visie van Daniel Wellington blijven. Met mooie Mesh bandjes en een minimalistische kast en wijzerplaat zijn Daniel Wellington horloges voor zowel dames als heren een must-have. Daarnaast kun je ook in de collectie van 2017 de klassieke horloges met leren bandjes via ons online bestellen. De bekende series zijn:

  • Classic
  • Classic Black
  • Classic Petite
  • Dapper

 

Daniel Wellington Classic Horloges

Wil je ook een Daniel Wellington horloge online bestellen? Doe dat via onze partners en laat je horloge snel bij je thuisbezorgen. Bekijk hier de nieuwste Daniel Wellington horloges collectie.

Reageer op dit bericht